TESTIMONI

PROGRAM PEMBANGUNAN USAHAWAN HARTANAH

Program yang diadakan  bagi memberi pendedahan kepada orang ramai tentang pemilikan hartanah seterusnya dapat menambah pendapatan sampingan secara separuh masa dan sepenuh masa. Untuk manjadi konsultan hartanah tidak perlu bayar yuran yang banyak. Pelbagai ilmu diberikan, antaranya ilmu pemilikan hartanah, vibration dan sebagainya

MAJLIS SERAHAN KUNCI OLEH PEMBELI TDH

Majlis ini diadakan di Taman Desa Harmoni, Perak. Program ini diadakan bertujuan untuk membuat serahan kunci dan pihak pembeli boleh bertemu sendiri dengan pihak syarikat Svp dan pihak pemaju. Pembeli juga boleh melihat sendiri rumah masing-masing dan boleh membuat aduan terus ke pihak pemaju sekiranya ada berlaku masalah pada rumah. Pihak syarikat akan membantu  

PELAJAR PRAKTIKAL JANA PENDAPATAN RM 30K

Pelajar latihan industri ini berjaya menjana pendapatan sebanyak RM 30K. Pendapatan bersih ini di lakukan sepanjang 5 bulan beliau berada di Sv Partners. Dengan kejayaan yang dicipta beliau mengambil keputusan untuk menjadi konsultan sepenuh masa. Hal ini membanggakan pihak syarikat kerana dapat membentuk seorang pelajar untuk mencapai pendapatan

APA KATA PEMBELI TENTANG RUMAH YANG DITAWARKAN ?

“Saya nampak projek dari Sv Partners ini membangun sebab tu saya yakin dengan syarikat ini. Saya memilih negeri Perak sebab menghubungkan antara rumah saya di Kedah dan isteri saya di kl. Saya boleh singgah di Perak untuk berehat. Untuk bayaran pula saya tidak dikenakan apa-apa bayaran dari segi pembayaran peguam dan proses dokumen sangat cepat dan mudah. Servis dari Sv Partners semuanya saya puas hati.

APA KATA PEMBELI TENTANG KHIDMAT SV PARTNERS?

Team avengers hartanah berjaya membantu orang ramai dalam memilik aset hartanah dan membantu memberi penerangan yang lebih terperinci tentang isi kandungan port folio kelayakan hartanah kepada semua pembeli. Mereka juga membantu dalam kelebihan memiliki aset serta kiraan yang betul dalam mengira kelayakan. Jom dengar apa kata mereka yang menggunakan perkhidmatan SV Partners.

TESTIMONI PROGRAM SITE VISIT SESI 02 & 03 DI PERAk

Melalui program ini, saya nampak peluang saya di Sv Partners sebab potensi untuk orang beli rumah tinggi kerana harga rumah yang dijual adalah dibawah RM 200K.. Saya dapat menjiwai sendiri rumah ini dan dapat tengok kualiti, progress rumah guna mata sendiri. Selain tu, dapat tengok infrastruktur dan bahan binaan yang ada. Program ini juga adalah percuma, dapat baju lagi tu. Tidak perlukan modal“

TESTIMONI PEMBANGUNAN USAHAWAN TERENGGANU

Program nie sangat bermanfaat kerana saya dapat ilmu yang penting tentang hartanah. Selain itu dapat ilmu ‘how to make profit’ dan input mengenai. Saya dah nampak hala tuju saya dalam bidang hartanh dan dah nampak cara untuk menjadi seorang ejen dan developer. Program ini cuma dikenakan deposit rm 30 tapi dipulangkan semula semasa pendaftaran. 

rahsia agency director cipta pendapatan DI SV PARTNERS

Ketahui rahsia Agency Director cipta pendapatan dalam bidang hartanah. Beliau sudah jana pendapatan bersama kami sebanyak RM100K selama 2 tahun. Dibawah selaan beliau sudah terdapat lebih 100 ahli yang berdaftar. Peluang ini juga terbuka kepada orang ramai yang ingin menjana pendapat seperti beliau.  Jom dengar apa kata beliau!

MAJLIS PERASMIAN PROJEK BBSAP FASA 1

Projek yang dibangunkan di Bandar Baru Setia Awan Perdana,Setiawan telah siap di bina untuk fasa 1. Bagi pembeli yang telah berjaya memiliki rumah di BBSAP sangat bertuah kerana ia adalah sebuah bandar terancang dan mempunyai pelbagai fasiliti. Antaranya, gimnasium, kolam renang, badminton court dan lain-lain. Pembeli berpeluang menggunakan semua fasiliti yang disediakan

dari en.nizam

"Alhamdulillah..terima kasih kpd team SVP yang menganjurkan majlis td dgn baik dan tersusun. Terima kasih juga kerana dgn penjelasan En.Syahmi tadi tentang pengurusan sublet saya rase lega dan beruntung kerana masing memperoleh manfaat."

dari puan fauziah

"Alhamdulillah..terima kasih atas layanan yg diberikan..semoga Sv Partners terus maju lg dimasa akan dtg..teruskan memberi kesedaran kpd bumiputra ttg memiliki Hartanah ditanahair sendiri..syabas dan terima kasih sekali lg diucapkan."

dari puan rofiza

"Alhamudlillah..Tq so much team svp n owners..semoga semua urusan kite dipermudahkan Allah. Penerangan yg jelas, staf yg friendly n makanan yg sedap"

dari en.jamri

"Alhamdulillah terima kasih diatas layanan sv partners..yg terbaik & peluang yg amat berharga yg tak pernah kami jangka sebelum ini."

dari en.fakhrol

"Terima kasih SVP kerana membantu dan berkongsi maklumat hartanah kpd bumiputera..Alhamdulillah"