TESTIMONI

program bersama pembeli taman desa harmoni

Program ini bertujuan untuk memberi penerangan lebih terperinci tentang tawaran yang disediakan oleh pihak syarikat dan pihak syarikat juga menyediakan sesi Q&A berkaitan dengan sewaan rumah yang ditawarkan kepada pembeli. Tambahan lagi, ia diadakan khas untuk memberi pendedahan kepada pembeli tentang kelebihan membeli bersama kami

MAJLIS MERAIKAN TEAM FOKUS SV PARTNERS

Majlis yang diadakan untuk meraikan team fokus Sv Partners yang memberikakan komitmen penuh sepanjang bulan March 2019 dengan kejayaan terkumpul 64 buah rumah dengan jumlah terkumpul sebanyak 1RM 12.8 juta. Kejayaan terjalin kerana wujudnya kerjasama dalam pasukan dan disiplin sepanjang program. Tahniah team Black Magic !

majlis perasmian projek bbsap fasa 1

Projek yang dibangunkan di Bandar Baru Setia Awan Perdana,Setiawan telah siap di bina untuk fasa 1. Bagi pembeli yang telah berjaya memiliki rumah di BBSAP sangat bertuah kerana ia adalah sebuah bandar terancang dan mempunyai pelbagai fasiliti. Antaranya, gimnasium, kolam renang, badminton court dan lain-lain. Pembeli berpeluang menggunakan semua fasiliti yang disediakan

TESTIMONI BERSAMA PEMBELI

“Saya nampak projek dari Sv Partners ini membangun sebab tu saya yakin dengan syarikat ini. Saya memilih negeri Perak sebab menghubungkan antara rumah saya di Kedah dan isteri saya di kl. Saya boleh singgah di Perak untuk berehat. Untuk bayaran pula saya tidak dikenakan apa-apa bayaran dari segi pembayaran peguam. Servis dari Sv Partners semuanya saya puas hati.

TEAM DIGITAL BERSAMA COACH DI TERENGGANU

Coach Syahmi dan team digital melawat tapak-tapak projek yang ada di sekitar Terengganu bagi melihat sendiri progress pembangunan dan melihat kemudahan-kemudahan yang ada di sekitar perumahan. Antara projek-projek yang ada di Terengganu ialah di Besut, Chukai dan Dungun. Projek ini diuruskan di bawah Koperasi Hartanah Angguyn Berhad (KOHAB)

program pembangunan di terengganu

Program nie sangat bermanfaat kerana saya dapat ilmu yang penting tentang hartanah. Selain itu dapat ilmu ‘how to make profit’ dan input mengenai. Saya dah nampak hala tuju saya dalam bidang hartanh dan dah nampak cara untuk menjadi seorang ejen dan developer. Program ini cuma dikenakan deposit rm 30 tapi dipulangkan semula semasa pendaftaran. 

PROGRAM KERJASAMA SETIAWAN HOLDINGS BERSAMA UTP

“First kontrak bersama UTP pada tahun 2012. Kapisiti di hostel ini melebihi 800 orang. Disini ada perbezaan under grade atau post grad. Under grad ada pilihan untuk duduk luar atau dalam kampus. Penginapan ini first come first serve. Harga sewaan yang dicaj rm 200. Makin lama menginap makin mahal harga sewaan. Disini juga disediakan parking secara percuma.

PROGRAM PEMBANGUNAN USAHAWAN HARTANAH

Program yang dijalankan bagi memberi pendedahan kepada orang ramai tentang pemilikan hartanah seterusnya dapat menambah pendapatan sampingan secara separuh masa. Pelbagai ilmu diberikan, antaranya ilmu pemilikan hartanah, vibration dan sebagainya. Program ini membuka mata orang ramai dalam kelebihan berada di dalam dunia property.

TESTIMONI DARI PELAJAR UTP TENTANG SEWAAN RUMAH

Untuk student master tidak boleh duduk di hostel yang utp sediakan. Kena cari rumah sewa diluar. Tapi kalau duduk di luar banyak kedai dan kelebihan yang ada. Cuma nya kelebihan berada di dalam kampus lebih dekat atau boleh jalan kaki sahaja. Duduk di dalam juga lebih ramai kawan-kawan dan lebih dekat dengan kelas. Lagi-lagi saya final year harus selalu jumpa lecturer

PROGRAM SITE VISIT 2019 SESI 04

 

PROGRAM SITE VISIT yang diadakan untuk memberi peluang kepada team avengers hartanah yang baru untuk melihat sendiri progress tapak projek dan sale galeri di bawah naungan pemaju, Setiawan Holdings Sdn Bhd. Selain itu, dapat membuka mata orang ramai tentang kelebihan projek yang ada.

TESTIMONI PROGRAM SITE VISIT SESI 02 & 03

 

Melalui program ini, saya nampak peluang saya di Sv Partners sebab potensi untuk orang beli rumah tinggi. Saya dapat menjiwai sendiri rumah ini dan dapat tengok kualiti, progress rumah guna mata sendiri. Selain tu, dapat tengok infrastruktur dan bahan binaan yang ada. Program ini juga adalah percuma, dapat baju lagi tu. “

KELAS AVENGERS HARTANAH

 

Kelas ini dijalankan bagi membuka mata peserta yang telah mendaftar tentang langkah-langkah yang perlu dilakukan selepas selesai menghadiri program usahawan. Sv Partners Sdn Bhd juga akan sentiasa berterusan membantu peserta dalam menambah pendapatan sampingan sekaligus memberi ilmu tentang dunia perniagaan”

TESTIMONI PROGRAM USAHAWAN HARTANAH

 

“Membuka peluang untuk saya meneroka lebih dalam tentang program hartanah. Dan banyak input yang saya dapat tentang antaranya bagaimana untuk meningkatkan diri untuk berjaya. Dalam pada itu, saya dapat belajar cara membantu orang dalam memilik hartanah.”

 

“Tujuan program ini untuk membantu rakan-rakan atau kenalan anda untuk memiliki aset hartanah seperti anda. Selain itu, program ini boleh membantu anda dalam pemasangan lampu, kipas dan grill. Kami juga menyediakan port folio kelayakan hartanah”

PROGRAM PEMBANGUNAN USAHAWAN HARTANAH

 

Program yang dijalankan bagi memberi pendedahan kepada orang ramai tentang pemilikan hartanah seterusnya dapat menambah pendapatan sampingan secara separuh masa. Pelbagai ilmu diberikan, antaranya ilmu pemilikan hartanah, vibration dan sebagainya

TESTIMONI KONSULTAN BARU SELEPAS SITE VISIT

 

“Program ini sangat membuka mata saya dan saya sangat beruntung kerana dipilih untuk join site visit ini, Program ini juga telah memberi kesedaran dengan saya kerana masih ada lagi rumah mampu milik di Malaysia lagi-lagi di Svp tiada caj awalan”

TESTIMONI KELAS AVENGERS HARTANAH

 

“Pengurusan sangat cekap dan mahir dalam menguruskan segala bentuk transaksi hartanah. Ilmu yang dikongsi juga bukan bermanfaat untuk konsultan saja tapi amat berguna untuk orang lain dalam memiliki aset hartanah. Disini juga boleh create income 5 angka”

KELAS AVENGERS HARTANAH

 

Kelas ini dijalankan bagi membuka mata peserta yang telah mendaftar tentang langkah-langkah yang perlu dilakukan selepas selesai menghadiri program usahawan. Sv Partners Sdn Bhd juga akan sentiasa berterusan membantu peserta.

dari en.nizam

"Alhamdulillah..terima kasih kpd team SVP yang menganjurkan majlis td dgn baik dan tersusun. Terima kasih juga kerana dgn penjelasan En.Syahmi tadi tentang pengurusan sublet saya rase lega dan beruntung kerana masing memperoleh manfaat."

dari puan fauziah

"Alhamdulillah..terima kasih atas layanan yg diberikan..semoga Sv Partners terus maju lg dimasa akan dtg..teruskan memberi kesedaran kpd bumiputra ttg memiliki Hartanah ditanahair sendiri..syabas dan terima kasih sekali lg diucapkan."

dari puan rofiza

"Alhamudlillah..Tq so much team svp n owners..semoga semua urusan kite dipermudahkan Allah. Penerangan yg jelas, staf yg friendly n makanan yg sedap"

dari en.jamri

"Alhamdulillah terima kasih diatas layanan sv partners..yg terbaik & peluang yg amat berharga yg tak pernah kami jangka sebelum ini."

dari en.fakhrol

"Terima kasih SVP kerana membantu dan berkongsi maklumat hartanah kpd bumiputera..Alhamdulillah"