.galeri & Berita Terkini.

Program dan aktiviti yang diadakan oleh team SV Partners dan Avengers Hartanah. 
Dengan adanya program dan aktiviti ini, pasukan kami lebih bergerak aktif dan terlahir hubungan semangat berpasukan antara kami.

LANGAH 1 JUTA COACH SYAHMI
(12 SEPT 2020 | SABTU)

Langkah 1 Juta Coach diadakan di Dewan Avengers Hartanah yang dikendalikan oleh Coach Syahmi. Program ini dihadiri oleh team avengers hartanah yang terpilih dan diberi suntikan semangat dan ilmu oleh Coach Syahmi tentang rahsia langkah 1 juta beliau.

NEW CONSULTANT ORIENTATION (8&9 AUG 2020 | SABTU&AHAD)

New Consultant Orientation (NCO) diadakan di Dewan Avengers Hartanah yang dikendalikan oleh Coach Syahmi dan semua Agency Director secara ONLINE. NCO diadakan secara online semenjak bermulanya norma baru.

NEW CONSULTANT ORIENTATION (4&5 JULY 2020 | SABTU&AHAD)

New Consultant Orientation (NCO) diadakan di Dewan Avengers Hartanah yang dikendalikan oleh Coach Syahmi dan semua Agency Director secara ONLINE dan OFFLINE. NCO diadakan secara online semenjak bermulanya norma baru.

JODOH HARTANAH KERJAYA (6 JUN 2020 | SABTU)

Jodoh Hartanah Kerjaya diadakan secara online melalui aplikasi ZOOM. Seramai 42 orang peserta sertai JHK untuk menjana pendapatan sampingan secara part time dan full time.

NEW CONSULTANT ORIENTATION (29 FEB & 1 MAC 2020 | SABTU & AHAD)

New Consultant Orientation (NCO) diadakan di Dewan Avengers Hartanah yang dikendalikan oleh Coach Syahmi dan semua Agency Director. Semua ahli agen yang baru harus hadir ke NCO bagi pelajari tentang hartanah dan sales marketing. 

SITE VISIT BERSAMA TEAM AVENGERS HARTANAH
(15 FEB 2020 | SABTU)

Program Site Visit Tapak Projek bersama Team Avengers Hartanah. #teamavengershartanah dapat peluang melawat progres tapak perumahan. Dan semua nya ditaja penuh oleh syarikat SV Partners. Syabas bagi semua yang hadir dan rebut peluang ini. 

WORKSHOP ONLINE MARKETING
(8 FEB 2020 | SABTU)

Workshop Online Marketing diadakan di Dewan Avengers Hartanah yang dikendalikan oleh Coach Syahmi. Team Avengers belajar tentang Facebook Ads, Zero Kos Marketing, Cara mengarang copywriting yang padu dan lain-lain lagi.

MESYUARAT PENUBUHAN KOPERASI (1 FEB 2020 | SABTU)

Mesyuarat Penubuhan Koperasi diadakan di Hotel Flamingo buat kali pertama untuk membincangkan tentang hala tuju koperasi, undian ALK, dan lain-lain.