.galeri & Berita Terkini.

Program dan aktiviti yang diadakan oleh team SV Partners dan Avengers Hartanah. 
Dengan adanya program dan aktiviti ini, pasukan kami lebih bergerak aktif dan terlahir hubungan semangat berpasukan antara kami.

KELAS HIT
SETIAP HARI RABU | 8.30 MALAM

Kelas Hit diadakan setiap minggu khas  untuk memberi semangat dan boosting kepada team avengers hartanah bagi membantu orang ramai memiliki rumah.

PROGRAM TALAQI AL-QURAN
SETIAP HARI KHAMIS | 5 PETANG

Program talaqi al-quran yang dianjurkan oleh syarikat SV Partners dengan jemputan ustaz khas dalam memimpin bacaan al-quran dan membantu pembelajaran secara meluas.   

JODOH HARTANAH KERJAYA
SETIAP HARI SABTU | 9 PAGI

Jodoh Hartanah Kerjaya diadakan dalam keadaan norma baharu secara online melalui Aplikasi Zoom. Ramai yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan secara part time dan full time.

NEW CONSULTANT ORIENTATION (3&4 JUN 2021 | SABTU&AHAD)

New Consultant Orientation (NCO) yang diadakan secara online melalui aplikasi zoom cloud meeting berjalan seperti yang dirancang walaupun diadakan dalam keadaan norma baharu.

LANGAH 1 JUTA COACH SYAHMI
(12 SEPT 2020 | SABTU)

Langkah 1 Juta Coach diadakan di Dewan Avengers Hartanah yang dikendalikan oleh Coach Syahmi. Program ini dihadiri oleh team avengers hartanah yang terpilih dan diberi suntikan semangat dan ilmu oleh Coach Syahmi tentang rahsia langkah 1 juta beliau.

SITE VISIT BERSAMA TEAM AVENGERS HARTANAH
(15 FEB 2020 | SABTU)

Program Site Visit Tapak Projek bersama Team Avengers Hartanah. #teamavengershartanah dapat peluang melawat progres tapak perumahan. Dan semua nya ditaja penuh oleh syarikat SV Partners. Syabas bagi semua yang hadir dan rebut peluang ini. 

WORKSHOP ONLINE MARKETING
(8 FEB 2020 | SABTU)

Workshop Online Marketing diadakan di Dewan Avengers Hartanah yang dikendalikan oleh Coach Syahmi. Team Avengers belajar tentang Facebook Ads, Zero Kos Marketing, Cara mengarang copywriting yang padu dan lain-lain lagi.