.galeri & Berita Terkini.

Program dan aktiviti yang diadakan oleh team SV Partners dan Avengers Hartanah. 
Dengan adanya program dan aktiviti ini, pasukan kami lebih bergerak aktif dan terlahir hubungan semangat berpasukan antara kami.

MAJLIS MALAM GALA TAHUN 2022

Majlis yang diadakan setiap tahun bagi meraikan kejayaan semua ahli pengurusan dan jualan sepanjang tahun 2022.

KURSUS KEPIMPINAN TEAM PENGURUSAN BERSAMA DATO' DR. SYED AHMAD BIN SYED SAMSUDDIN AL-SAGGOF

Kursus kepimpinan yang diadakan khas untuk team pengurusan dengan jemputan speaker istimewa iaitu Dato’ Dr. Syed Ahmad Bin Syed Samsuddin Al-Saggof yang bertujuan untuk menerapkan sikap kepimpinan dalam diri seseorang pekerja.

MAJLIS HI TEA BERSAMA PEMENANG CONTEST BOOST YOUR SALE

Majlis yang diadakan di 360 Atmosphere bertujuan bagi meraikan kejayaan team avengers hartanah yang telah berjaya mencapai sasaran jualan dalam contest Boost Your Sales.

PROGRAM HARI BERSAMA PELANGGAN 26 FEB 2022

Program Hari Bersama pelanggan yang diadakan khas untuk pelanggan yang telah membeli atau belum membeli rumah untuk melihat sendiri rumah yang disediakan dan mereka juga diterangkan lebih detail tentang rumah.

MAJLIS MALAM GALA
KOPERASI HARTANAH BERSATU

Majlis yang diadakan bertujuan bagi meraikan kejayaan team pengurusan dan pemasaran sepanjang tahun 2021 dan dirasmikan oleh Pemaju tersohor, Lagenda Properties.

KELAS HIT
SETIAP HARI SABTU | 9 PAGI

Kelas Hit diadakan setiap minggu khas  untuk memberi semangat dan boosting kepada team avengers hartanah bagi membantu orang ramai memiliki rumah.

MAJLIS KHATAM AL QURAN

Majlis khatam Al-Quran yang diadakan bagi merai peserta dari kumpulan pengurusan yang telah berjaya khatam al-quran pada tahun 2021.  

JODOH HARTANAH KERJAYA
SETIAP HARI SABTU | 9 PAGI

Jodoh Hartanah Kerjaya diadakan dalam keadaan norma baharu secara online melalui Aplikasi Zoom. Ramai yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan secara part time dan full time.

PROGRAM LEADESHIP | 29 JAN 2022

Program leadership yang diadakan untuk bakal ketua agensi yang terpilih dan mereka akan diterangkan tentang cara menjadi ketua yang berwibawa dan kelebihan menjadi ketua agensi.